View Single Post
Vechi 27.11.2010, 00:10:15
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Parintele Cleopa nu era mai ortodox ca noi,era doar ortodox si atat.
Eu consider ca atunci cand vom fi si noi ortodocsi,vom putea lua la palme toti sectarii si ecumenistii .Dar pana atunci,sa incepem cu lucrurile smerite !
Ca cel mai mare dusman al ortodoxiei pentru noi,sunt chiar pacatele noastre .
De as ramane ultimul ortodox din aceasta lume,si toti ar rataci de la dreapta credinta,nu as avea nici o problema.
Dar daca eu as rataci in pacate,si as fi departe de ortodoxie,atunci cu adevarat am o mare problema.
Orice creștin ortodox, indiferent cât de păcătos este el, are obligația să-și apere credința de atacurile vrăjmașului. Ecumenismul este cel mai grav atac asupra Ortodoxiei. Dacă stăm muți și nu luăm atitudine împotriva lui, el se va extinde ca un cancer și va duce mulți spre rătăcire, foarte mulți.

Dacă tăcem în fața ecumenismului înseamnă că vom tăcea și în fața tuturor celorlalte atacuri, acesta va reprezenta compromisul cel din urmă, clara dovadă că nouă nu ne pasă de puritatea credinței pe care ar trebui să o păstrăm și să o prețuim indiferent de consecințele lumești.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote