View Single Post
Vechi 27.11.2010, 19:49:50
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit .. da, toti invatatori

Oare toți sunt apostoli? Oare toți sunt prooroci? Oare toți învățători? Oare toți au putere să săvârșească minuni?

Astazi dam un raspuns Sf. Pavel: DA, toti sunt invatatori!

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Omul devine necredincios si spunem , pacat dar e om bun, ba chiar mai bun decat unii din noi. Nu vedem ca de fapt e rau, e chiar foarte rau ca s-a lepadat de Hristos.

Totul fara aluzie la cineva anume. Totul pentru adevar si atat.
Stiu ca este fara aluzie , dar deoarece aceasta parte se refera la faptul ca eu am afirmat ca sotul meu necredincios e mai bun decat mine.. ti-am dat raspuns pe acel thread.

Un crestin este lumina doar daca se leapada de sine si ii urmeaza lui Hristos.
Simpla amplasare pe cale, singura acceptare a adevarurilor de credinta nu te mantuiesc.
Cea mai lunga cale este e la ureche la inima. Noi abia avem cuvintele in ureche si credinta in minte.. ca de-aia o tot vorbim!

Cand o vom lucra (credinta), vom tacea si faptele o vor vadi.

„Bine este a teologhisi pentru Dumnezeu, insa mai bine este omului a se face curat pentru Dumnezeu. Mai bine este sa fii gangav, dar stiutor si incercat, decat sa izvorasti invatatura ca un rau din agerimea mintii tale. Mai de folos este pentru tine sa te ingrijesti a invia prin miscarea gandurilor tale catre cele Dumnezeiesti, sufletul tau cel omorat de patimi, decat sa invii mortii. Multi au facut minuni, au inviat morti, s-au ostenit pentru intoarcerea celor rataciti, prin ei multi au fost adusi la cunostinta de Dumnezeu dar dupa aceasta ei insisi, care le-au adus viata altora, au cazut in patimi urate si scarbavnice, s-au omorat pe sine si pentru multi s-au facut sminteala atunci cand s-au dat pe fata faptele lor, caci inca fiind ei in boala sufleteasca nu s-au ingrijit de sanatatea sufletelor lor...”

Sursa (recomand articolul):http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...vete-pe-altii/

Last edited by anna21; 27.11.2010 at 19:58:21.
Reply With Quote