View Single Post
Vechi 05.06.2007, 19:01:41
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Europa "crestina" si unita e statul antihristic,cu capitala ecumenista la Vatican.Roma este fiara din Apocalipsa ce s-a ridicat din marea popoarelor ,cea cu sapte capete,din care unul era ranit ca de moarte,iar acum s-a vindecat,si toata lumea a fost uimita de asta si i se inchina ei.Ca dovada,uitati-va la popularitatea in crestere a papei,ce face turnee peste tot in lume.
Apoi hai domnule ca daca interpretezi si Apocalipsa si ai gasit si masoneria si ecumenismul si pe papa atunci m-am cam lamurit... nici dumneata nu esti mai breaz decat Mirean... care cere explicatzii... poi dumneata te-ai apucat sa i le si dai... fireshte... dar nu m-am ashteptat sa explici chiar asha. Bine totushi ca o lamuriram complet. Nici nu-i rau. Dar de unde sti dumneata ca Roma si nu Parisul sau Berlinul sau Bruxelul? ca are shapte coline?... cum ai identificat dumneata ca e fix Roma? Poi Vaticanul e stat separat deci n-areaface cu Roma... putea fi situat langa Vintzu sau Honolulu... Deci nu prea sta in picioare teoria domniei tale... si ce rana respectiva era popularitatea? adica se vindeca respectivul cap de nepopularitate... nu cred sa fi suferit papa de asha ceva niciodata... deci tare ma tem cum ca batzi campii rau de tot cu teoria asta... ??? ... nu-i bai... tot e bine ca nu m-am apucat sa explic eu ca am impresia ca ieshea mai rau... :dontgetit::)
Vezi prietene de ce cer eu dovezi...pentru ca unii se apuca sa le dea....dupa capul lor! No comment!
Reply With Quote