View Single Post
Vechi 28.11.2010, 21:37:23
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Nu, se refera la fiica mea, cu care deunazi am vorbit, si care imi spunea: ce religie, ce Dumnezeu, religia o miniciuna a maselor. E o fata buna, cu carte, cu un serviciu bun, harnica, frumoasa, dar, care atat de mult s-a schimbat de cand e la casa ei.
Si am devenit trista, si suparata pentru ca societatea a schimbat-o.
Da, uite un exemplu clar de om bun foarte bun dar care a cam dat biserica la o parte.
Iar eu ii spun: degeaba esti buna fata mea, si harnica si desteapta, degeaba faci fapte bune daca te lepezi de biserica. si de Hristos.
Am inceput sa ii trimit zilnic pe mess citate din Biblie si din Sfintii Parinti si imi raspunde sec: stiam si atat.
Ei bine ma gandeam ca daca societatea era altfel, daca cei din jurul sau erau asa cum ar trebui sa fie poate ea nu ar fi ajuns sa gandeasca asa.
Deci sa luam atitudine, sa nu lasam societatea sa ne schimbe aproapele.

Nu stiu cum se face de te regasesti tu Anna in multe din exemplele mele. Cred ca trebuie sa mergi la preot sa te spovedesti sa poti trimite gandurile necurate departe de tine.

Societatea si-a diluat puterea credintei. Tinerii au inceput sa aiba alte valori, si asta pentru ca tinerii sunt vulnerabili la semnalele societatii.
Este o incercare si pt dv. Continuati sa fiti un reper in viata ei,rugati-va pt ea,fara sa o fortati cu ceva.Caci dragostea de mama nu va putea fi invinsa de nimic,si pana la urma va deschide ochi.
Reply With Quote