View Single Post
Vechi 29.11.2010, 09:53:02
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Dragul meu, nu-i poți băga în aceeași oală pe toți. Credința și roadele sunt personale, nu de grup. Într-o biserică (inclusiv în BAZȘ) pot fi oameni profund spiritual, dar pot fi și ticăloși. E nedrept să generalizezi în funcție de cazurile particulare cu care te-ai întâlnit tu. Spui că aparții Bisericii Catolice. Uite, cum ar fi ca eu să judec biserica ta după multele cazuri de pedofilie întâlnite la cler? Nu o fac și nici nu recomand ca cineva să judece în felul acesta.
Acelasi raspuns ca si pentru pentocostalulmintuibil: credinta e persoanla, cu adevarat. Insa, cei care Il urmeaza pe Isus in litera si spiritul celor spuse de EL, sint capabili ca, in numele Lui, sa faca lucruri mai mari decit cele pe care le-a facut EL. Avind in vedere ca nu mi-ati dat nici un exemplu de persoane care sa fi facut astfel de lucruri, inteleg ca aceste roade supranaturale nu exista in biserca voastra, si deci nu trebuie sa-L caut pe Isus dupa calea propusa de voi.

Nu am judecat biserica voastra, chiar deloc. Nici nu stiu din ce cult faci parte. Lucrurile pe care le-am spus reprezinta raspunsurile pe care mi le-am dat atunci cind, unii dintre voi, mi-au spus ca credinta mea nu e buna. Poti blama cazurile de preoti pedofili, si acest lucru chiar trebuie facut ( e o mare pata pe obrazul bisericii noastre), insa, aceasta nu inseamna toata biserca. Unde e multa sirguinta si diavolul actioneaza mai tare.
Reply With Quote