View Single Post
Vechi 29.11.2010, 11:00:14
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Păi războiul al 3-lea mondial a început ceva mai demult, războiul duhovnicesc, iar ceea ce constatați voi e doar diversiunea de fațadă înscenată de dracool, căci distrăgându-vă atenția, punând la cale timp de război și crime, voi nu mai sunteți atenți la ceea ce pierdeți cu adevărat: pe frații în Domnul, căci tromboniștii vor ironiza și se vor distra neștiind ei până aproape de sfârșit că trompețicile ciolaniadei și cavalcadei sinistre ei au fost deoarece este știut că aproape întotdeauna „cine zice ăla e”, și „cine strigă hoțul mai tare el e cel mai mare hoț și pungașaș...”

...că e ca în fabula cu Nastratin Hogea, cu ciobanul păcălici care s-a suit pe asin, și când își numără turma de măgari nu-i ieșea la socoteală ci cu unul mai puțin și atunci facea scandal, că cineva i-a furat asinul... și se dădea jos ca să meargă la poliție, și merge la polițistul de circulație, și îl supraveghează organul la numărat și numără de față cu ăla și vede și el că defapt sunt toți măgarii și atunci îi dă organul să sufle în fiolă și din fericire nu se înverzește și se calmează amândoi, dar apoi, iar se suie pă asin și iar numără și iar îi iese cu unul în minus, și iar merge la milițian și iar îl supraveghează organul și tot așa, și zice că poliția e de vină că-și bate cineva joc de el... și de aia n-are sens să-i crezi că a auzit el că polițiștii se trag din milițieni, din milițienii care au cu o clasă mai mult ca trenul, adică au absolvit cu brio inercity, și de atunci nu s-a mai suit nici în tren și nici pe asin că a constatat că în timp ce se suie pe asin, atunci e mumentul când cineva îi subtilizează unul din măgari, de sub nas... și deci de atunci merge musai numai pe jos, îndată ce așa îi iese la numărat că ar fi prezenți toți măgarii la raport. Și dacă din întâmplare ar număra când nu e pe măgar a observat că dacă s-ar număra și pe el ar ieși chiar cu unul în plus, sau în minus.

Deci e greu la deal cu sacii plini cu tărâțe.
Și la război nu se merge cu burâta goală și nici cu sticla goală ci trebuie să urmezi zicala:

La pălăcinte înainte și la război înapoi...
c-așa-i datu' pe la noi, adică TRADIȚIA,
sau SUPERSTIȚA...
...că prea pare a fi totuna,
adevărul cu minciuna.

Și-apoi firește... ecoul papagalului:
„ Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată. (Versiuniune după Minulescu, modificartă.)

Și placa:

''...placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...”

Deci erau trei,..., sau patru magi,..., ori... nu știu... dacă pleci.

Dar dacă pleci să nu te văd plângând... în urma mea.

Last edited by vsovivi; 29.11.2010 at 12:07:04.