View Single Post
Vechi 06.06.2007, 01:39:02
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Din pacate nu numai prin violenta se poate distruge o casnicie si copii sa aibe groaznic de suferit. Va pot marturisi ca sora mea n-a fost batuta de sot niciodata, nici copii, insa din cauza serviciului, sotul cam pleca noptile de acasa. S-a incurcat cu prietena lor de familie si finalul a fost ca sora mea n-a vrut sa creada pana nu a vazut cu ochii ei. Divortul a fost iminent, sora mea l-a parasit si s-a intors acasa cu cei 2 copilasi, care isi iubeau tatal cu disperare, ei n-au inteles atunci gestul mamei lor. Au trecut niste ani, din relatia extraconjugala s-a nascut o fetita si din prima casatorie mai avea un baiat. Nepotii mei sufereau tare de dorul dupa tatal lor si din pacate, nepoata mea a si murit din aceasta cauza ( s-a imbolnavit , medicii nu stiau ce diagnostic sa-i puna, ba ca a facut meningita, ba hepatita, cert este ca a facut leucemie si la 18 ani ne-a parasit. Dumnezeu s-o odihneasca ! Dupa cativa ani, am auzit ca fostul meu cumnat, nu si-a schimbat naravul, o insela si pe "prietena de familie" cu care se casatorise intre timp, dar a fost gasit mort . Se pare ca murise in timpul actului sexual cu o "alta". Copii sufera cel mai tare din despartirile dintre parinti. Sa ne ajute Dumnezeu sa traim in pace si armonie in familie ! Pana la urma, chiar ca, fiecare isi are crucea lui de dus si deciziile le ia fiecare dupa cum simte. DOAMNE AJUTA-NE! icamilin
Reply With Quote