Citat:
În prealabil postat de Templier Knight
Poate sunt pe aici oameni care asculta rock,m as bucura .numai bine Astept pareri ,contra sau pro
|
Citat:
Ramaneti cu preconceptiile voastre ,eu doar am incercat sa arat ca nu tot rockul e negativist , si ''galagios'' si ''satanist''.Oricum e genul meu preferat si nu as renunta la el .Numai bine
|
Pai, nu ziceai ca astepti si pareri contra? Sau pentru ce le astepti? Ca sa le iei in deradere? :)
Zici ca mesajele necrestine transmise de unele formatii sunt doar asa...de entertainment. Probabil ca asa e. Dar cu toate acestea, ti se pare un lucru in regula ca astfel de subiecte sa fie abdordate in orice fel de maniera, serioasa sau mai putin serioasa? Intreb asta ca pe un crestin.
Citat:
O mai repet rockul si cele Sfinte nu trebui amestecate.
|
Pai cum sa nu se amestece? Nu suntem crestini de dimineata pana seara? Sau avem dubla personalitate? Nu cred ca ajungem in iad doar pentru ca ascultam rock, insa sa fim atenti cat de mult ne influenteaza acest lucru. Ce stare ne trasmite o sesiune de cateva ore in care ascultam muzica asta. Daca la jumatatea unei melodii hardcore suntem linistiti si pregatiti sa zicem o rugaciune, e minunat.
In final, totul depinde de nivelul duhovnicesc la care ne aflam (asta in limbaj teologic) - sau mai bine zis, cat de mult Il iubim pe Dumnezeu. Am auzit ca atunci cand Il iubim cat de cat, macar o fractiune din porunca: "Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta și din tot sufletul tău și din toată puterea ta și din tot cugetul tău", toate aceste lucruri ti se par niste prostii si pierderi de timp. Asa am auzit; eu nu stiu.
Numai bine! Doamne ajuta!