View Single Post
Vechi 29.11.2010, 13:05:59
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Vezi mesajul
Asta imi place mie la tine, doctore. Că ești sincer.
Eu te cred, nu ai vazut, acum spui adevarul.

Dar daca n-ai vazut, nu mai comenta in necunostinta de cauza si nu ne mai plictisi cu faustilienisme !
Măi fiule eu ți-am spus că nu am văzut pentru că nu am văzut. Toți np pe care îi cunosc, și chiar este și o casă de adunare baptistă la mine în cartier și până acum nu am auzit de absolut nici o minune. Singurele minuni de care am auzit este minunea finanțării lor abundente mai ales prin anii '90. Nu am văzut până acuma nici o minune ca dovadă a credinței lor; tot ce am văzut până acuma este că se adună cu chitările și tobele la casa de adunare și țin cântări. Asta este tot. În rest, absolut nici o minune despre care se vorbește la Marcu 16:17-18. Prin urmare, acolo spune semne prin care pot fi recunoscuți cei credincioși. Însă până acuma nu am văzut la ei nici o minune, deci prin urmare credința lor este de fațadă, este o credință falsă, pentru bani. Singura lor aptitudine supranaturală este aptitudinea naturală de a cânta la chitară și la tobă, în rest minuni ZERO !! Prin urmare credință ZERO !!
Reply With Quote