View Single Post
Vechi 29.11.2010, 13:38:12
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 278. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLVII)

278. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLVII)

Liderii pucioși sunt, de la o clipă la alta, ba neputincioși (situație în care “Domnul” lor îi întărește cu putere de sus ca să poată așterne “Cuvântul” pe hârtie), ba sunt atât de puternici încât dau ei putere venirii “Domnului” lor, căci Acesta este adesea sleit de puteri. Mai întâi liderii pucioși sunt alintați cu denumirea “copii străjeri” și sunt “întăriți în puteri”:

“La cumpăna dintre două zile de sărbătoare Mă las deasupra voastră cu cuvântul Meu, că e sărbătoare de sfinți, copii străjeri pentru venirea Mea. Întăresc puterea Mea din voi, ca să-Mi așterneți cuvântul în cartea sa. Amin. Dragostea Mea de voi Mă aduce mereu deasupra grădiniței în care vă am, și Eu vin să vă hrănesc ca pasărea pe puii ei.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Apoi se schimbă calimera: Liderii pucioși nu mai sunt numiți “copii” (termen care sugerează fragilitatea, neputința) ci “fii” (termen care sugerează vigoarea tinerească) și sunt imediat (chiar în același mesaj, și în mod repetat) chemați să fie “purtătorii Lui de Cuvânt”, adică să “dea putere venirii” celei neputincioase a “Domnului” lor:

“Creșteți, fiilor, și dați putere venirii Mele, și cereți-o de la Tatăl ca să vină, că Mă așteaptă cei din morminte ca să vin și să-i strig să iasă, că e lungă așteptarea lor, și nu e cât așteptarea cea de pe pământ. O, fiți mari la minte și dați putere venirii Mele […]”(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Nimeni din “lume” nu poate să vadă venirea “Domnului” Pucios, căci în lume este noapte pe pământ și totul este cufundat în beznă. Numai la Pucioasa sunt adunați cei fericiți care, sub conducerea luminată a liderilor pucioși, luminează calea “Domnului” lor ca să vadă El pe unde să vină, și fac ziuă în calea Lui, și-I apropie venirea Lui (dar, paradoxal, venirea aceasta se tot îndepărtează , iar lumina pe care o fac pucioșii în calea venirii “Domnului” lor a fost cam palidă și nu le-a ajutat cu nimic ca să-L vadă măcar ei, care sunt “luminători”, venind cu putere multă și cu slavă):

“Îmi fac mereu cărare spre voi ca să-Mi apropii venirea, ca să pregătesc ziua învierii făpturii, și ca să fie apoi veacul cerului pe pământ, cu veșnicia lui, căci sfinții așteaptă pentru toată făptura care nu mai știe să aștepte. Aștept și Eu, fiilor, aștept să vin, și fericiți sunt cei ce cred că Eu vin, că aceia se fac ziua venirii Mele și îmi luminează calea ca să vin, că e numai noapte în calea venirii Mele. E totul în noapte pe pământ, e totul în beznă, și nimeni nu mai vede venirea Mea, iar omul umblă pe întuneric și ziua și noaptea; umblă și nu vede nimic, că umblă fără vedere și fără așteptare.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Puterea din liderii pucioși este condiționată strict de starea lor sufletească. Când sunt triști liderii pucioși, și puterile lor sunt slabe de tot și nu sunt bune de nimic; când sunt înduioșați de cuvintele care vin din cer, ei se schimbă în puteri și “apropie venirea Domnului” lor cu puterea lor cea lucrătoare. Vestea venirii “Domnului”Pucios este dusă și la toți “cei fără de scăpare” din locuința morților, ca să știe și ei că în curând, curând, va veni “Cel de la Pucioasa”, Cel care-i anunță că n-au nici o scăpare, cu toate că se pregătește ziua învierii făpturii:

“N-am voit să vă întristez, ci am vrut să vă înduioșez și să dați putere venirii Mele, să-Mi apropii venirea, fiilor, ca să pot pregăti ziua învierii făpturii. Pomeniți pe toți cei fără de scăpare din locuința morților, și Eu Mă duc să le dau nădejde în venirea Mea care vine curând, curând. E lungă așteptarea lor, și nu e ca pe pământ așteptarea. Acolo nimeni nu poate să se ajute unul pe altul. Acolo e numai spaimă fără capăt pentru tot sufletul, și iată, pe pământ nu mai e om viu care să vrea să știe cum să facă rânduiala cea creștinească pentru cei ce nu mai sunt pe pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Venirea “Domnului” Pucios este condiționată de ajutorul dat lucrului Lui de către liderii pucioși, care pretind că “ajutorul lor este pentru Domnul, Cel ce a făcut cerul și pământul” ( o interpretare originală pe care o dau ei psalmului 120, versetul 2):

“Mi-e milă de toată făptura, și de aceea v-am ridicat pe voi dintre oameni și v-am pregătit pentru Mine, și v-am pus apoi să Mă ajutați la lucrul Meu cel pentru venirea Mea, ca să vin să izbăvesc neamul omenesc.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)

Last edited by mariamargareta; 29.11.2010 at 13:40:41.