278. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” –Pucioasa (XLVIII)
278. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLVIII)
Uneori, liderii pucioși pretind că venirea “Domnului” lor “în cuvânt, cu sfinții”, are loc chiar acum, fiind într-o desfășurare prelungită încă din anul 1955. Adesea ei subliniază acest lucru prin cuvântări personale, individuale, pe care unele duhuri care se prezintă a fi duhuri ale sfinților le rostesc alături și împreună cu “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa. Alteori, ei spun că venirea Lui cu sfinții va fi abia la sfârșitul veacurilor, atunci când se va întocmi ziua învierii făpturii și se vor întâlni viii cu toți morții lor:
“Și atunci va fi marea întâlnire a celor ce sunt și a celor care au fost și iarăși vor fi, ca să se întocmească ziua învierii, despre care Eu am vestit prin Scripturi, ziua venirii Mele cu sfinții care au căpătat cerul încă de pe pământ, încă din vremea trupului lor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)
Învierea făpturii nu va mai fi împlinită de către Hristos, așa cum proorocește Biblia, ci de către liderii pucioși. Aceștia sunt “tocmiți să lucreze pentru învierea făpturii”, iar lucrarea lor este, se pare, jertfa liturgică a preoților necanonici pucioși consacrată “pentru cei din locuința morților” și pomenirea zilnică a numelor tuturor celor adormiți, începând cu strămoșul Adam. Cei care vor fi strigați pe nume prin pomenirea liderilor pucioși vor primi un “Cuvânt de mângâiere din cer” care le va aduce morților pacea și odihna veșnică:
“Vin, fiilor, la voi cu sărbătoarea îngerilor, cu prăznuirea sfinților arhangheli Mihail și Gavriil. Atunci Eu voi lua din mânuțele voastre jertfa cea pentru cei din locuința morților și Mă voi duce cu ea la ei și le voi vesti că vin curând să-i iau și să le dau ziua învierii. Îi voi mângâia, îi voi ușura, le voi da din învierea lor și le voi da grai ca să vorbească unii cu alții despre venirea Mea și despre voi, cei ce lucrați cu Mine pentru ziua venirii Mele. Fiți mereu la zi cu pomenirea lor, așa cum Eu v-am învățat când v-am tocmit să lucrați pentru învierea făpturii. Cuvântul Meu cel din grădina Mea cu voi îi va mângâia pe cei strigați pentru pomenire și le va da din pacea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)
Venirea “Domnului” Pucios este materializată adesea prin zidiri concrete, făcute cu mâinile lor de către adepții pucioși, sub directa supraveghere a liderilor lor: case, fântâni, garduri, ziduri, porți, pătule, ateliere, foișoare, WC-uri, grajduri, garaje de mașini, alei pietruite, etc. Toate reprezintă “zidirea veacului cel nou” și “venirea văzută a Domnului” la ei:
“Fiți credincioși, copii ziditori, și fiți zidiți deplin, că numai de zidit avem. Avem de zidit veacul cel nou și pe cei înviați pentru el. Voi sunteți zidarii Mei, iar cumpăna este în mâna Mea. Și cu duhul și cu trupul lucrăm zidire, că v-am tocmit să fiți ai Mei și să lucrez cu voi tot ce este de lucrat pentru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)
Din când în când, “Domnul” Pucios vine cu idei noi și cu proiecte noi, pe care “zidarii” pucioși purced îndată să le edifice, ca să zidească prin ele veacul cel nou, sub înțeleapta conducere a liderilor lor, care mai întâi le proiectează după gustul lor și apoi le spun adepților ziditori, pas cu pas, ce și cum și în ce ordine să le facă: mai întâi “Fântâna Samarinencii” ( e vorba de samarineanca de la puțul lui Iacob, căreia pucioșii i-au zidit special o fântână de unde să ia apă și să nu mai înseteze niciodată), apoi “Fântâna Întâlnirii din Grădina Întâlnirii lui Dumnezeu cu Omul”, și abia după aceea “Casa Întâlnirii lui Dumnezeu cu Omul” , toate acestea fiind situate pe pământurile pucioșilor de la Glodeni-Vale de lângă Pucioasa:
“Când am lucrat prin voi fântâna samarinencei, fântâna întâlnirii cu Dumnezeu, nu v-am spus și despre casa de întâlnire, iar acum v-am spus, și am întocmit-o când v-am spus, și acum o așez prin voi în grădinile Mele date vouă pentru slujirea Mea, pentru venirea Mea în ele pe pământ, ca să Mă întâlnesc cu omul care poate să creadă în venirea Mea la voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)
Liderii pucioși sunt din când în când reconfirmați ca fiind rezervorul de putere al “Domnului” Pucios, care promite că va opera prin venirea Lui de la Pucioasa o iminentă înviere a morților (cu condiția ca liderii pucioși să-I dea puterea de care El are mare nevoie ca să vină cu venirea Lui care vine și iar vine ca să așeze pe pământ veșnicia Lui:
“Dați-Mi putere să vin, fiilor, că e cerul plin de așteptare, iar cei din locuința morților suspină în ei după înviere, după venirea Mea, ca să-i ridic și să le dau casa cea din cer, trupul cel nou, zidit la cuvântul Meu cel pentru învierea din pământ a trupurilor celor adormiți. Întâi îi ridic pe ei, și apoi așez pe pământ veșnicia pentru ei și pentru cei vii care vor fi cu trupul pe pământ la venirea Mea, precum este scris în Scripturi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)
Pentru zidirile care zidesc veacul cel nou de la Pucioasa, adepții pucioși care le-au lucrat sunt răsplătiți cu bogate binecuvântări și cu îndemnul de a se lăsa pe mai departe călăuziți de “Cuvântul de la Pucioasa” care îi călăuzește neabătut spre “ziua venirii Domnului” peste tot pământul:
“Fiți binecuvântați la lucrul casei întâlnirii, și fiți Duhul Meu, și fiți un cuvânt cu toții sub iubirea cuvântului Meu care vă călăuzește spre ziua venirii Mele peste tot pământul.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)
Uneori însă , din negrija pucioșilor, “Domnul” lor nu mai poate veni și nevenirea Lui Îl doare cu durere adâncă. El îi îndeamnă să iasă din nesimțire și să-I ajute grabnic venirea ca să poată veni cu ea la ei, și să-I facă drum (cale) de venire și să-I facă netezirea căii Lui de venire și să aibă grijă de venirea Lui și să-i deschidă venirii ca El să vină la toți și la toate care-I așteaptă venirea Lui de la Pucioasa cu cuvântul Lui de înviere peste toată făptura:
“Aveți grijă de venirea Mea la voi, că Mă doare adânc când nu pot să vin. Eu vă primesc pe voi mereu, și în fiecare clipă vă am. Primiți-Mă și voi, și deschideți-Mi mai înainte să vin. Faceți-Mi cale când vin și ajutați-Mi venirea, că pentru hrana voastră vin, și pentru viața voastră vin, pentru viața Mea din voi vin, fiilor, ca să vă umplu de ea și să dați din ea. Și de unde dați, Eu pun, dar să dați, ca să am unde să pun și ca să am cale să vin, copii ai venirii Mele. Aveți grijă de venirea Mea la voi, fiilor, că tot și toate așteaptă venirea Mea la voi. Deschideți venirii Mele mai înainte să vin la voi, că toți și toate așteaptă venirea Mea la voi, cuvântul Meu cel de înviere.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 08-11-2000)
|