View Single Post
Vechi 29.11.2010, 19:00:18
Paduraru's Avatar
Paduraru Paduraru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2009
Locație: Munții Suhardului - Bucovina - România
Religia: Ortodox
Implicit Templier Knight

Și eu am ascultat rock în adolescență; de la rock`n roll până la black metal.
În timp am învățat că trebuie să-l cern prin sita rațiunii. Da, îmi dădea acea stare de bine. Dar, când apăreau pasaje antihristice, deja nu mai era o stare de bine. Am și acum muzică rock în calculatorul de la serviciu, mai ascult uneori (Nightwish, Haggard). Însă am șters toate cântecele care făceau trimiteri antihristice. Apoi, nu-mi place modul de manifestare al fanaticilor rockeri la concerte, nici ținuta lor gen blugi rupți, plete zburlite, tatuaje, tricouri cu imagini satanice. Nu mai pomenesc faptul că semnul rockerilor (power flower) este satanist pentru că întruchipează o cruce cu capul în jos, cu brațele rupte și încadrată într-un cerc.

Nu sunt contra rock-ului, ci a unor manifestări de tip satanic care însoțesc această muzică.
Nu sunteți de condamnat pentru că doar ascultați rock; câtă vreme nu purtați la gât pentagrame, "power flower", cruci cu capul în jos, nu vă manifestați zgomotos, nu obișnuiți să aveți bâțâieli frenetice din cap în ritmul muzicii și multe alte activități contrare vieții creștine, nu e rău. Încercați să nu ascultați cântece antihristice (Iron Maiden - The number of the beast, Children of the dammed; AC/DC - highway to hell, hells bells; Pantera - cowboys of the hell și multe altele).

Foarte important: vorbiți cu duhovnicul dvs. pe această temă și el vă va îndruma cel mai bine.
Doamne ajută!!!
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!
(rugăciunea Sfântului Efrem Sirul)

Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi!