Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 06.06.2007, 11:09:37
krabu krabu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.07.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Ar trebui interzis.
Si ar trebui sa fie o actiune a mirenilor ortodoxi. Si ar trebui sa ajutam apoi copiii abandonati, fiecare cum poate. Sa se faca un fond, sa se ia cate unul acasa, cine poate.
Si apoi fiecare familie ar trebui sa doreasca sa faca cati copii va da Domnul. Sa nu separam placerea de rost. Ca nu a dat Dumnezeu placerea ca scop principal si copilul doar ca efect secundar. Ci Dumnezeu a binevoit, sa zicem ca a facut o surpriza omului, ca la conceperea copiilor oameni sa participe intr`o iubire calda. Stiti ca sunt exemple in lumea animala in care conceptia este violenta.

Eu cred ca noi toti din vremea asta uitam de rosturile lucrurilor bune. Este ca si cum atunci cand primim o coliva de pomana noi vrem sa luam doar bomboanele de pe coliva si sa luam si coliva doar cand avem noi chef. Este ca si cand am vrea bani dar sa nu muncim. Ca si cand am vrea sa mancam ciocolata dar sa nu ne ingrasam. Ca si cum vrem sa fim si populari si sa avem intimitate. Ca si cum am vrea sa fim crestini ortodoxi dar sa nu mergem tot timpul duminica la biserica sau sa nu ascultam tot timpul de preot etc. Iar etc-ul asta este poate prea mare pentru ceea ce facem fata de ce ni se cere.

Dar poate e cam mult.
Reply With Quote