View Single Post
Vechi 29.11.2010, 22:07:21
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Prietene, te-ai ambalat degeaba. "Polologhia" se referea la evitarea continuă de a aduce dovezi scripturistice cu privire la faptul că Cina Domnului este o "Taină". În loc de a face atâta filosofie și a interpreta cuvintele mele, concentrați-vă, uniți-vă forțele și aduceți măcar un singur text referitor la "Taină".
Dovada scripturistica se afla in citatele date. Isus a spus ESTE, ASTAZI si CREDE, sf apostol Pavel a spus referitor la aceleasi lucruri ESTE, CREDE, a mai spus: fiinta voastra intreaga, DUHUL, SUFLETUL SI TRUPUL. Tu vrei sa ma convingi ca ei nu au spus aceste lucruri, fara vreo dovada scripturistica, ca sa folosesc termenul tau, doar cu o logica specifica (fiecare secta/cult cu logica lor, fiecare cu interpretarea lor scripturistica, pentru ca toti va ghidat "numai dupa scriptura" si va agitati cu biblia in mina, dar pina la urma, culmea, singurul vostru punct comun e zeciuiala). Nu m-am inflamat; de altfel raspunsurile mele nu erau pentru tine, erau pentru cei care, poate, au dubii referitoare la faptul ca in bucatica de piine se afla Cristos intreg.

Si mai adaug ceva: inflamti-va, concentrati-va si uniti-va fortele, pentru a ne aduce macar un exemplu de reptrezentant de-al vostru care sa fi facut ceea ce a facut Isus. Poate gasiti printre voi macar pe unul. Daca nu-l gasiti inseamna ca nu sinteti decit arame sunatoare si chimvale zinganitoare.
Reply With Quote