Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona
Iti multumesc Ovidiule! Nici nu mi-a trecut prin minte ca cei de pe acest portal nu ar fi bine educati! Imi cer iertare daca s-a subanteles asta. Poate nu m-am facut bineanteleasa, dar voi sublinia acuma: doresc ca acest apel SA AIBA FINALITATE la nivel de tara!
[b]SUNTEM ORTODOCSI SI TREBUIE SA APARAM ORTODOXIA[b] si tot ceea ce este legata de ea atat cat ne tin puterile sa o facem! Doamne ajuta!
|
ca sa aparam ortodoxia trebuie mai inatai sa neschimbam noi insane sa fii mai buni etc...hai sa dam exemplu noi credinta se simte nu se impune reguli.....Dumnezeu creeator adat LIBER ARBITRU omului hai sa ledam si noi acest drept semenilor nostri de langa noi chiar daca noua nu neconvine,ca poate ca nici la alti nu le convine caracterul nostru sau viata noastra dar ne accepta asa.......asa ca ar fii bine sa respectam liberu arbitru a fiecariuea si sa aratam iubire fata de aproapele nostru
eu cred ca doar prin iubire ne pastram ortodoxia nu prin,jicniri,nu prin sabie nu prin URA....ci prin IUBIRE SI DRAGOSTE....