View Single Post
Vechi 30.11.2010, 17:22:21
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Imi place foarte mult emisiunea Codul Lui Oreste, e printre emisiunil mele preferate chiar daca emisiunea nu se adreseaza unui public mai tanar, adik tre sa ai cateva cunostinte ca sa intelegi aceasta emisiune si subiectele pe care le are ,nu zic ca sunt mare destept dar imi place mult ,si incerc sa invat cat mai multe din aceasta .Oreste este un om foarte inteligent ,(am auzit ca se trage dintr o familie de preoti ortodocsi),care abordeaza tot felul de subiecte ,si are o viziune larga asupra a tot ceea ce inseamna religie ,istorie si multe alte domenii.Are multe cunostinte despre ortodoxism si crestinism in general,si alte religii.Se axeaza mai mult pe ezoterism si are invitati pe masura .Mie mi se pare in regula emisiunea lui.
inteleg ce vrei sa spui...adevarul este ca Oreste are o anumita carisma si intr-adevar are multe cunostiinte......dar sa ai cunostiinte nu inseamna sa cunosti....e ca si cum eu as avea o memorie nemaintalnita si m-as apuca si as memora toate formulele care exista in matematica si fizica... dar fara sa ma invete nimeni in prealabil nici macar tabla inmultirii...pur si simplu as memora cifrele si simbolurile fara sa stiu de fapt ce inseamna ele....iti spun cu parere de rau ca asta e felul in care cunoaste Oreste ortodoxia...nu intelege despre ce e vorba si spune tot felul de chestii care nu au nici o legatura cu realitatea si care sub aparenta unor metode de imbunatatire sau de obtinere a pacii si fericirii nu fac decat sa indeparteze oamenii de pacea si bucuria pe care o promit si sa ii conduca spre CELE MAI ADANCI PRAPASTII....sa nu crezi ca sunt eu paranoic sau ceva de genul asta.....ideea e sa nu ne lasam pacaliti de aparentele lui cunostiinte...

Last edited by VladCat; 30.11.2010 at 17:26:53.
Reply With Quote