Cred că apetitul e dovada unui suflet optimist, cu poftă de viață, dar partea proastă e că se depune, apare greutatea disconfortantă și mai târziu bolile.
Există o soluție să mănânci pe săturate și să nu te îngrași: să devii complet vegetarian, fără nici un produs animal. Eu am un asemea regim de aproape 8 ani (de 13 ani fără carne și ouă) și mă simt excelent, mănânc uneori cantități record (vara, când sunt fructe și legume) fără a se depune, am energie și mai ales o bună-dispoziție psihică permanentă. Trecerea de la alimentația omnivoră la cea vegetariană e ca trecerea de la moarte la viață, îți dă o încredere și optimism de neatins altfel.
Și nici nu este greu, atunci când m-am lăsat nu am depus nici cel mai mic efort, a fost cel mai ușor și plăcut lucru! În prezent, mi se face rău dacă mănânc ceva ce conține alimente de origine animală sau chiar ulei, zahăr, chiar și mirosul de carne îmi face rău. După ce se elimină toxinele din organism el începe să funcționeze perfect, dispar orice boli (înafară de răceli) și în general simți că ai renăscut.