View Single Post
Vechi 01.12.2010, 05:59:58
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Iertati-ma, dar ma gandesc la un documentar care m-a impresionat foarte tare, despre un dresor de cai cu totul originar, care reusea sa dreseze cele mai dificile cazuri de abuzuri asupra cailor intr-un dresaj foarte originar, prin limbajul trupului si probabil multa iubire si intelegere, stiu ca m-a impresionat pana la lacrimi si cred ca pe vremea cand nu mergeam la boserica; chiar v-as ruga foarte tare, avand in vedere ca nu m-as pricepe sa caut acel filmulet, poate reuseste cineva sa-l gaseasca.

Pe de alta parte, sunt cateva prorocii despre diferentierea care se va face intre biserica smerita si biserica moderna si cateva care spun despre pervertirea preotilor chiar de catre ''credinciosi''.

Ar fi grozav daca am putea urma o scoala a apostolatului autentic, de curand am citit o carte de la editura Sophia ,,Dialogul'' si este doar o usoara introducere in psihoterapia ortodoxa.

M-as bucura, intr-adevar ca la orice biserica sa existe fuste, bluze si mahrame traditionale frumos stilizate si mai putin muncite, care sa fie oferite spre inchiriere si vanzare, pentru cei care, cine stie, poate chiar au fost prinsi de o ploaie sau alte motive.

Mie personal mi se pare mai grav faptul ca preotii probabil ca nici nu au capacitatea de a oferi niste cateheze celor care urmeaza sa se casatoreasca si nasilor, in urma carora sa le ofere niste repere de viata crestina, si cine stie, poate un grup sudat de crestini sa-i ia in grija lor pe cei mai novici, cum probabil se intampla in primele timpuri si cum se intampla intr-o carte exemplu de practica crestina Vindecarea arborelui genealogic.
Reply With Quote