Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Am auzit si de badea Ion,mi-a mai reamintit si Dan Puric...si il iubesc pe taranul care ne asigura noua ceea ce mancam...
Dar fiecare in viata are un har,o chemare....nu inseamna ca daca cineva vrea sa scrie poezii ,sa-l intrebam de ce nu praseste...
|
Mi-a placut remarca asta cu poeziile si prasitul, m-ai facut sa zambesc.
Chiar aveam nevoie sa ies din butoiul cu melancolie, multumesc!
Si ai mai spus tu ceva ff frumos mai sus, cred ca de la KK citire:
"Ortodoxia este un lucru atât de minunat, dacă o iei în serios! Și Dumnezeu, la fel."
Am sa caut si eu cartea lui, cred ca este interesanta.
Ca opinie apriori, stilul superactiv in ortodoxie nu prea cred ca prinde, nu e genul de pe la Sf. Vasile cel Mare incoace.
PS: apropo de prasit, la noi la biserica se organizeaza un targ de Craciun si fiecare trebuie sa aducem ceva lucrat de noi, handmade, in fine ceva care nu e cumparat de-a gata, si sa-l punem la vanzare. eu una nu ma prea pricep nici la bucatareala, nici la tricotat sau alt craftmanship, dar totusi ma gandeam serios sa particip si eu la targul asta (pe langa simplu cumparator). si cum imi place sa lucrez pe calculator (ptr ca la asta ma si pricep) pana la urma mi-am gasit si eu un proiect care merge acum de sarbatori, un altfel de 'handmade'. deci, ideea pana la urma este sa vrei sa faci ceva, ca da Dumnezeu o mana de ajutor, zic si eu.