View Single Post
Vechi 01.12.2010, 09:04:45
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Carmen FUNIERU Vezi mesajul
Sunt persoane care din cauza oboselii seara nu se mai spală, iar dimineața nu își mai rezervă timp pentru aceasta. Și amână spălatul considerând că nu este chiar așa important.
Mai mult decât atât, am întâlnit cazuri de creștini care nu spală rufe și nici corpul nu îl spală vinerea, pentru că este ziua Răstignirii lui Hristos; și nici sâmbăta nu spală pentru că este ziua morților, și asta știe de la bunici că este păcat, deci trebuie să respecte.
mai demult cind omul se descurca in gospodariea lui, si uneori mirosea de ii era ciuda calului ca miroase mai tare decit el, poate era valabila nespalarea dar in conditii de naveta, serviciu in intreprindere e cazul sa ne spalam de cite ori e necesar sa nu ispitim aproapele cu mirosul nostru.oare daca esti surprins in cimp deschiis in acele zile[vineri,simbata], de o torentiala puternica care isi face treaba, intr-o zi de vara a cui e pacatul?.mi-e greu sa cred ca: nu Dumnezeu da ploaia si peste cei drepti si peste cei nedrepti.noi mirenii cei de trei ori pacatosi se cuvine sa ne curatim prin spalarea trupului de cite ori e nevoie,caci inca nu am ajuns la masura sfintilor.dar un lucru este sigur nu in public unde in special femeile stirnesc [invirtirea rotilor dintate]din capul barbatilor cunoscuti si necunoscuti.caci vai de cel prin care vine prilejul de ispita.
ispitica,ispitoi nu ai ce cauta la noi.
Reply With Quote