MIREAN
Care e diferenta intre slujba comuna si rugaciune comuna?Aceeasi care este intre a fi eretic declarat si a fi "ortodox" dar cu credinta eretica.Adica nici una.
Una peste alta,ce te deranjeaza pe tine ca atac eu Sinodul?Care-i problema?Ti-am dat cea mai buna dovada,lucram cu materialul clientului.Ai vazut pe site-ul patriarhiei studiile fiecarui ierarh.Nu e site-ul meu,e al patriarhiei!Nu le-am pus eu acolo,nu le-am inventat eu,da?Cine contesta Sinodul acum,eu?Pai vad ca tu il contesti,neluand in seama ce scrie acolo.Stim povestea,acum o s-o intorci iar ca la Pitesti si o s-o iei prin porumb.Bineinteles,dovezile nostre nu-ti plac,nu sunt bune,ca nu-ti convin tie.Acolo sunt studiile ierarhilor din Sinod,ei si-au scris biografia,nu altcineva...dar tu acum nu-i crezi ca nu vrei tu,tu crezi ce zic ierarhii numai cand iti cauta tie in coarne.Sa fi sanatos sa le cati in continuare...dar explica-mi si mie ce cautau unii ierarhi pe la scoli eretice in strainatate si cum au ajuns ei in functii inalte la varste mici.Coincidenta?Sa crezi tu asta si cei te asculta...daca e cineva!
|