Citat:
În prealabil postat de Silviu
De condamnat.Este un pacat si anume crima.Criminale sunt mamele care fac asta.
|
Silviu draga,
Daca acele femei sunt "criminale", nu mai putin si sotii lor. Am intalnit un caz de femeie care avea 12 avorturi. Avea 4 copii si 12 avorturi. 12!!! Eu m-am apucat cu mintea mea sa judec situatia si sa vad, ca si tine, o "criminala". Apoi am aflat conjunctura. Sotul lucra la oras si pe ea o lasa intr-o camera la tara. Atata aveau: o camera. Ea l-a rugat sa o ia cu el la oras, dar el nu a vrut, pretextand ca "asa fac si ceilalti din sat" (spiritul de turma). Si el venea sambata, ramanea cu ea cateva ora...cat sa ramana insarcinata si apoi pleca la rudele lui. Deci femeia asta isi vedea sotul cateva ore pe saptamana. Atat. Asta mie chiar mi se pare criminal.
Si apoi el, cand ea ii spunea ca vor avea un copilas, o batea si nu-i mai vorbea, nu-i mai dadea niciun ban, nici pentru ceilalti copii, nu mai trecea pe acasa cu saptamanile. Si ea ajungea la avort. Oare cine e criminal in toata situatia asta? Nu spun ca ea n-ar fi avut nicio vina, nu! Dar cum vom fi judecati si dupa efectele faptelor noastre, eu cred ca si el duce povara acestor pacate.
Si daca noi nu facem nimic pentru ca oamenii sa constientizeze gravitatea acestui pacat, si noi vom purta urmarile acestui flagel si vom fi vinovati de el. Asa ca hai sa facem ceva!
Elena