Citat:
În prealabil postat de maria55
Nu sant de acord cu cel care a scris ca incultura e ridicata la rang de virtute crestina .Uitati-va la americani si vestici .S-au "prins" toti ca banul e important si ca sa-l castigi nu -ti trebuie cultura .
Americanul intrebat pe strada unde-i inima , arata ficatul !(la TV)
Asa ca sa nu generalizam zic eu . E o patima a tuturor popoarelor .Se invata tot mai putin ,asta stie fiecare nu trebuie sa spun eu !
In legatura cu impartasania eu zic ca nu e nici o metoda recomandata !
Poti sa te impartasesti des sau rar sau deloc , daca nu te impinge sufletul ,degeaba .
Spovedania e tot asa , nu poti sa mergi sa marturisesti si sa te scalzi voit in acceleasi greseli .(nu ma refer la lucruri marunte ,daca e ceva cosiderat marunt )
Spovedania inseamna si o schimbare de directie !
Mai multa iubire dragilor , intelegere , toti santem neputinciosi , sau nu ?
Omul se indreapta si daca ii spui frumos , nu trebuie sa -l critici mereu .
Scuze daca nu sant pe intelesul tuturor !
maria
|
La fel si cu rugaciunea.Daca nu te impinge sufletul degeaba o zici.Mai rau faci,pentru ca duci numele Domnului in desert.Decat sa o spui asa mai bine nu o mai spui,cu alte cuvinte,sa fim in firea noastra,fara sa ne agitam degeaba ca mai mult rau facem asa.Cu America si tarile vestice nu e numai problema inculturii,dar si a eretismului,si a legilor prea permisive,par example casatorie intre homo(sapiensi):) si alte bazdaganii reprezentative ale raului diavolesc pe pamant.Daca ar fi numai incultura,ce bine ar fi.