View Single Post
Vechi 01.12.2010, 22:44:40
eu_rationez eu_rationez is offline
Banned

Data înregistrării: 01.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rasofor Vezi mesajul
Mai fratilor , eu nu sunt lup in piele de oaie si nici nu m-am legat de confesiunea cuiva care a intrat pe forum sa-si expuna parerea in ceea ce priveste reclama respectiva. Dragostea sta alaturi de credinta si nadejde , este primordiala , dar sa nu uitam ca atunci cand batem campii ne mai altoieste Dumnezeu si prin atitudinea celorlalti ( iti place sau nu tot frati sunt). Daca am gresit cer iertare , dar tot nu accept erezia .(spooky or not ) Si sa continuam in romana: nu se cade sa atragem atentia cuiva pentru un username si nu pentru o identificare cu definitia lui. Ma bucur ca ai remarcat ca reclama este macar lipsita de gust.
confesiunea celui care a indraznit sa zica altceva decat majoritatea este tot cea ortodoxa, numai ca acesta crede ca asemenea pozitii ("sa facem fratilor ceva, ca e prea groasa") sunt in contradictie cu scumpa noastra constitutie ce ne garanteaza libertatea de expresie. ca unele treburi sar calul este adevarat, dar atata vreme cat esti cetatean al unui stat LAIC si nu fundamentalist, eu zic sa-ti tii pliscul, ca este f aproape de a incalca legea.
asemenea atitudini sunt demne de societatile arabe. in europa au murit milioane de oameni ca tu sa ai libertatea de a avea ce confesiune sau ideologie doresti. daca libertatea te incomodeaza, esti liber sa emigrezi in coreea de nord.

acelasi lucru este valabil si pt drept-credincioasa anna21.
ce dragut si crestin sa bagi pumnul in gura atunci cand ai LIBERTATEA de a o face.

Last edited by eu_rationez; 01.12.2010 at 22:47:23.
Reply With Quote