| 
				 cine greseste ''????? 

Sa  stiti  Iubiti  mei  Frati si Surori  In Domnul  Nostru  IISUS HRISTOS   ca  inca  nu sa  ajuns la  vermea  care  sa nu  mai fie  pe  pamInt Sfinti pentru  ca  Biserica  Lui Hristos  no vor  Birui  nici portile  iadului, asa si sfinti  lui  Lucratori  cei  alesi de  El  nu vor  inceta sa fie pe  pamInt pIna  la sfIrsitul vremurilorsi  daca nui  vede toata lumea sau ei sarmani  nu ies pe strazi urlInd  In  gura  mare mIndrinduse  cu   viata lor  si cu trairile  lor  nu  o  fac   caci  nu  o venit  vremea  dar  Ii va  cunoaste lumea dupa  fapta lor si dupa dragostea  lor  catre  Dumnezeu si catre  smeni lor  sunt  multi  pe  cre lumea nui baga inseama  ca pe  niste  gunoaie  si ei   au  o traire   de  sfinti , Biserica  nu  greseste  dar  nu  asta  a vrut  sa spuna sau sa scoata in evidenta  cel care  a  inceput  aceasta  postare   a  vrut sa  scoata  in evidenta  ca   preoti   si mai  mari  biserici  gresesc sau  cam  asa  a  vrut sa  apara , dar  eu  Ii spun  ca  nu  sIntem  noi Chemati  sa  judecam faptele   cuiva  ca  nu sIntem vrednci sa le  judecam pe  ale noastre, iara  daca gresesc ei cu stinta   este  treaba loe  si ei  vor  da socoteal  la  vreme   de  judecata ,  asa  ca  nu  trebuie  sa ne  impedicam de   faptele  cuiva  ca   avem  ale  noastre   si  nu  le  vedem .

Doamne si  StapInul vieti  mele  Duhul trIndavii si al grairi  desrte  si  al mIndrii si al iubiri de stapInire  nu mil da  mie  Slugi tale .
 Iara Duhul  smerenie  si  al iubiri  de Tine  si de  aproapele meu daruiestel  mie  Slugi  tale
 Asa  Doamne  darueste mie  sa  cnosc  pacatul  meu si sa  nu  osIndesc pe  fratele  meu. si  pe  fiul  mamei  mele   amin amin amin
 +++     +++    +++   +++

|