cine greseste ''?????
Sa stiti Iubiti mei Frati si Surori In Domnul Nostru IISUS HRISTOS ca inca nu sa ajuns la vermea care sa nu mai fie pe pamInt Sfinti pentru ca Biserica Lui Hristos no vor Birui nici portile iadului, asa si sfinti lui Lucratori cei alesi de El nu vor inceta sa fie pe pamInt pIna la sfIrsitul vremurilorsi daca nui vede toata lumea sau ei sarmani nu ies pe strazi urlInd In gura mare mIndrinduse cu viata lor si cu trairile lor nu o fac caci nu o venit vremea dar Ii va cunoaste lumea dupa fapta lor si dupa dragostea lor catre Dumnezeu si catre smeni lor sunt multi pe cre lumea nui baga inseama ca pe niste gunoaie si ei au o traire de sfinti , Biserica nu greseste dar nu asta a vrut sa spuna sau sa scoata in evidenta cel care a inceput aceasta postare a vrut sa scoata in evidenta ca preoti si mai mari biserici gresesc sau cam asa a vrut sa apara , dar eu Ii spun ca nu sIntem noi Chemati sa judecam faptele cuiva ca nu sIntem vrednci sa le judecam pe ale noastre, iara daca gresesc ei cu stinta este treaba loe si ei vor da socoteal la vreme de judecata , asa ca nu trebuie sa ne impedicam de faptele cuiva ca avem ale noastre si nu le vedem .
Doamne si StapInul vieti mele Duhul trIndavii si al grairi desrte si al mIndrii si al iubiri de stapInire nu mil da mie Slugi tale .
Iara Duhul smerenie si al iubiri de Tine si de aproapele meu daruiestel mie Slugi tale
Asa Doamne darueste mie sa cnosc pacatul meu si sa nu osIndesc pe fratele meu. si pe fiul mamei mele amin amin amin
+++ +++ +++ +++
|