View Single Post
Vechi 02.12.2010, 00:27:34
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Vezi mesajul
Talcuire la Pilda Neghinei

...Dar, pe când dormeau oamenii, a venit vrăjmașul lui, a semănat neghină între grâu și a plecat.

Satana a semănat neghină noaptea. Nu scrie dar ne putem imagina. Oamenii dorm noaptea nu?
Iubiti frati si surori, ce insemneaza noaptea? Acum sa va vad, hmm...?
Nu scrie asa dar ne putem imagina ca e o noapte spirituala.

Si cum, nu stiti voi cat va dura?
Vedeti daca nu aveti gandire sintetica? Nu scrie asa dar ne putem imagina ca este vorba despre o noaptea spirituala care dureaza 1807 ani si 20 de zile.

Dupa aceste vremuri va aparea o grupare profetica.
Cum de unde stiu? Pai nu spune pilda despre ingerii de la sfarsitul veacului?
Nu sunt chiar ingeri adevarati, e o grupare profetica. Nu scrie asa dar ne putem imagina.

Si e vorba de sfarsitul veacului...al XVII-lea.

Atata istorie ar fi trebuit sa stii si tu.
Sau sa ti-o imaginezi.
Stau prost la capitolul imaginatie.Mai ales cand aud comparatii cu marele preot nu ma gandesc la ,,The Pilgrim's Progress" a lui Bunyan.Si nici la baietii de pe Mayflower.Iar prin ,,timpul sfarsitului",in contextul folosit aici, nu inteleg nicidecum ,,Of the Last Judgement"din Westminster Confession of Faith.

Iar daca interlocutorul meu spune ,,Apoi dacă Isus Hristos a spus despre Templul din Ierusalim că nu va mai rămânea piatră peste piatră care să nu fie dărâmată, de ce n-ar fi posibil ca și eu trecând pe lângă biserici să spun același lucru?"cu siguranta ma simt pe campul electronicii teologice.De ultima generatie.Aia cu scurtcircuite.