View Single Post
Vechi 02.12.2010, 01:46:12
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit Cultura TV!!!

Citat:
În prealabil postat de eu_rationez Vezi mesajul
stii f bine la ce ma refer.

pavel din pacate a fost un frustrat, care a transat urat si foarte decisiv ce drepturi si indatoriri are fiecare, care a ars biblioteca din alexandria pe motiv ca stiinta e o erezie, la sfatul caruia au fost nenumarate crime si rascoale urate purtate de catre drept-credinciosi impotriva evreilor si arabilor din oras, si care a ordonat ca femeia sa fie tacuta si sa stea acasa pentru ca avea el o rafuiala personala cu hypatia, cea mai inteleapta si virtuasa femeie din lume la acea vreme,, dar care refuza sa treaca la crestinism. o crima oribila de care se dezice si biserica actuala.
mai era unul cu care facea echipa buna , chiril. toti oficialii orasului au fost fortati si santajati cu sabia sa se crestineasca.

pe astia mi-i dai tu exemplu de sfintenie si de urmat? acestia sunt oameni intru hristos? pe ce te bazezi?
fanaticii v-au distrus aparatul critic de tot?

Niste date:
Sf Apostol Pavel a murit martirizat in timpul imparatului Nero (daca nu gresesc), in anul 67!

Hypatia a murit prin anul 400, candva. Potrivit corespondentei (surse istorice) aprecia crestinismul si dorea sa se converteasca.

Biblioteca din Alexandria: nu se sctie exact cand s-a distrus. Cu o marja de eroare de 600 ani: vezi aici ca este mult de spus.

PS: Nu, nu stiu la ce te referi.
Faci afirmatii pe care nu le poti sustine decat prin atacuri la persoana.
Oricum, ultima postare m-a convins ca orice discutie nu are sens (decat daca vrei sa afli ceva despre ortodoxie, cu draga inima iti spun cat pot.. dar de vorbarie nu am chef, mai ales ca esti total neinformata.)

PS2: Unde sunt aceia care cred ca televiziunea poate fi instructiva!?? Poftiti de luati exemplu! (

Last edited by anna21; 02.12.2010 at 01:49:54.
Reply With Quote