Citat:
În prealabil postat de eu_rationez
si de ce sa nu tina cu cel crescut in puf? nu e si el copil al domnului? are vreo vina pentru bunastarea si munca parintilor lui?
saracia nu e o virtute, ci de cele mai multe ori este o urmare a lenei si ignorantei.
prostia la fel.
|
eu_rationez, imi dau seama ca esti putin tulburat; sa stii ca se resimte asta din scrisul tau; si eu sutn foarte foarte tulburata si necajita, frustrata si gandesc foarte negativ in ultima perioada si parca nu ma mai recunosc si asta se resimte; ba, cred ca Dumnezeu tine si cu cel crescut in puf, daca acela stie sa-si cultive educatia pe mai departe, atunci el va deveni cineva dar iti spun o chestie; sa am mai multi copii si sa-i vad pe toti tinuti in puf iti zic ca nu as rabda o asemenea situatie si ca sa nu devin o scorpie ordinara vazandu-i atat de razgaiati si de rasfatati as mai adopta inca cativa amarati si vai de capul lor jigariti si de pe drumuri, pe langa ei, asta ca sa vada cat d eprivilegiati pot ei sa fie si ca nu toti pe lumea asta cresc in puf asa ca ei; asa, poate ca balanta ar fi echilibrata si toata lumea fericita; tot asa si cu animalele de companie tinute in puf si hranite numai cu ce-i mai bun, iau pe cele mai jigarite pe langa ele pt. ca ma intelegi nu suport sa vad atata nedreptate pe lumea asta! nu stiu cand mi-am inoculat un asemenea mod de a gandi cu oamenii si animalele, probabil de cand am trecut prin experiente rele cand stii ce-i aia sa n-ai ce manca, sa umbli pe strazi de nebun, sa te simti parasit inclusiv de Dumnezeu si altii, in acelasi timp, sa faca misto si batjocura de tine prin cuvinte, prin situatia lor bine pusa la punct si care nu se uita la cei necajiti! le doresc sa ajunga exact asa cum am fost eu, sa se simta exact asa cum m-am simtiti eu si in acelasi timp cineva mai tare ca ei sa faca misto de situatia lor, sa fie ironici si sa-i necajeasca sufleteste!
iti zic ca tu inca probabil ca esti tot in puf din moment ce poti sa fii asa de rau cu un suflet orfan asa ca Ionut12, o sa gandesti altfel!