View Single Post
Vechi 03.12.2010, 11:30:19
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Ai dreptate aici.
Dar oare sa nu aiba puterea ierarhii nostri pastrati departe de masonerie sa curete interiorul camarii proprii? si cu ajutorul poporului daca trebuie?
În ziua de astăzi se promovează falsa-smerenie, adică să taci în fața fărădelegilor, să te oprești din a spune adevărul pe motiv că judeci....

Denis de Rougemont zicea odată „Să nu judecam pe alții, dar când arde casa vecinului nu stau să mă rog și să mă îmbunătățesc; chem pompierii, alerg la cișmea. De nu, se numește că sunt fudul și că nu-mi iubesc aproapele.”

În ziua de azi grav e păcatul muțeniei, a lașității. Să taci când vezi cum atâta urâciune rupe oamenii de sânul Bisericii și îi duce pe căi greșite și pierzătoare.
Ne arde țara, dar nu din cauza crizei sau a locurilor de muncă sau a altor asemenea lucruri, ci din pricina confuziei în credință și a lașității. Lumea nu mai știe ce să creadă, nu mai știe ce să facă și în cine să aibă încredere și asta se datorează masonilor care au sădit dezbinare.

Trebuie să înțelegi că masonii au o mult mai mare influență decât crezi. Tocmai de aceea ne trebuie curajul mai presus de toate, pentru a da în vileag opera vrăjmașului. Căci altfel lumea se va rătăci și va da în căi rătăcitoare.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote