View Single Post
Vechi 03.12.2010, 12:23:55
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Mie mi se pare aceasta scrisoare deschisa catre BOR ,o provocare.
A vrea ca mirean sa arati oglinda societatii de azi,sa crezi ca poti sa indrepti ceva,si sa mai scrii si Bisericii,mi se pare prea mult .Orice e prea mult poate cadea in greseala .
Departe de mine acest lucru!
Tu crezi ca asi indrazni sa vorbesc ceva impotriva lui Dumnezeu sau a unsilor Lui?
Pai nici nu ma gandesc!!!
Ca si mirean ma folosesc de liberul meu arbitru ca sa arat oglinda zilei de azi.
Liber arbitru pe care Insusi bunul Dumnezeu mi l-a dat!
Nu cred ca pot sa indrept ceva dar sigur pot sa incerc sa fac asa ceva!
Este o scrisoare expusa momentan doar pe forum. Ea este scrisa de voi si ai vedea asta daca ai fi cititi tot topicul in mod obiectiv. Ea poate suferi modificari si poate chiar sa ramana doar in acest stadiu. Si daca am gresit este greseala mea. Sa mai invatam si sa nu mai fim asa de mandri ca am ajuns la acel stadiu in care suntem feriti de greseli!!!

Citat:
Se dau citate din Sfinti Parinti care au avut cateva cuvinte de spus prin prisma luminarii mintii si sufletului lor,dar nu vad la ei indemnul la atitudine sau la lupta,asa cum se sugereaza in acest topic.
Pai o lupta si o atitudine mai mare decat a Sfintilor Parinti nici ca mai exista!
Ia lupta-te tu cu toate patimile tale pana cand ajungi la despatimire si atunci vezi lupta!
Ia roaga-te tu pentru intreaga lume si nevoieste-te pentru fratii tai si atuci vezi tu atitudine!
Dar haideti sa nu ne mai erijam in Sfinti doar pentru ca am citit cateva din cartile lor ci sa intelem ca suntem mireni si traim in lume si fiecare are lucrul sau de facut in aceasta viata!

Citat:
Imi pare bine,ca multi din useri,chiar din cei mai vechi de pe acest forum ,au dat o replica inteleapta,si au spus ca nu asta e modalitatea de a indrepta lucrurile.

Dar se pare ca lucrurile nu au fost intelese.
Dragul meu frate Daniel eu sunt o pacatoasa si-ti voi raspunde cu o intrebare:

Homosexualitatea, de exemplu, este aprobata prin lege de multe tari. Cum crezi ca a fost posibil acest lucru? Crezi tu ca nu au fost zeci de mii de oameni carora li s-a zburlit parul in cap gandindu-se la impactul acesta asupra copiilor lor? Sau crezi tu Daniele ca nu au existat oameni care sa nu se roage?
Si atunci?
Pai daca ieseau toti parintii pe strada crezi ca ar mai fi fost promulgata o astfel de lege?
Sau ar fi fost posibil ca sa se infiinteze un partid al pederastilor!!!!!!!!!
Pentru mine inseamna ca undeva a existat o problema de abordare. Sa fie comoditatea? Sa fie frica? Sa fie tacerea?

Citat:
Iov nu a putut sa indrepte pe fii lui,doar se ruga lui Dumnezeu pentru ei.
Lot traia intr-o cetate a desfrului si nu a luat atitudine,singura lui atitudine a fost sa aiba o viata curata,placuta lui Dumnezeu.
Nu sunt de acord cu astfel de actiuni,as fi insa de acord cu o actiune care sa vizeze schimbarea noastra din interior,a noastra personala,nu a celorlalti.
Iti respect parerea!
Din nou iti sugerez sa citesti intreg topicul>s-a ajuns deja la concluzia: rugaciunea, ascultarea, smerenia si exemplul personal trebuie sa fie pe primul loc. Sau reciteste, te rog, frumosa povestioara a fratelui Zaharia!

Citat:
Caci cine suntem noi ca sa judecam pe aproapele nostru? Cine suntem noi ca sa dojenim sau sa dam sfaturi? Am ajuns noi fara de pacat? Astfel de actiuni duc la caderea sufletului...
S-a mai dezbatut aceste lucruri pe aceste topic si s-au dat si raspunsuri care pe mine una m-au multumit!
Sa lasam totusi Biserica sa decida daca aceste actiuni duc la caderea sufletului!!!
Reply With Quote