Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Draga mea Rodica,ca sa-ti dau totusi o mana de ajutor,si sa ridic putin ceata pe care ai creat-o.
Citatul e interesant,si se refera la clipele din urma ale istoriei omenirii,cand va fi evident,sau va fi o despartire neta dinter cei care vor fi cu Hristos si cei care vor fi impotriva.Acum sunt cam amestecati,sunt si caldiceii...In acel timp,caldiceii nu vor mai exista.
Aceasta este cheia citatului...
|
Daniel, nu vreau sa discut contradictoriu. Nu am creat ceata- explicatia se afla in citatul respectiv, dar este o invitatie la a urma binele. Toate invataturile lui Hristos cuprind in ele binele.Sa nu rastalmacim. Nu intentionez sa contrazic- asa cum am spus, poate din ce am postat, cineva se va folosi. Sa urmam invatatura crestina.Interpretarea ta este corecta, dar citatul era foarte clar.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|