View Single Post
Vechi 03.12.2010, 20:57:18
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Draga mea Rodica,ca sa-ti dau totusi o mana de ajutor,si sa ridic putin ceata pe care ai creat-o.

Citatul e interesant,si se refera la clipele din urma ale istoriei omenirii,cand va fi evident,sau va fi o despartire neta dinter cei care vor fi cu Hristos si cei care vor fi impotriva.Acum sunt cam amestecati,sunt si caldiceii...In acel timp,caldiceii nu vor mai exista.
Aceasta este cheia citatului...
Daniel, nu vreau sa discut contradictoriu. Nu am creat ceata- explicatia se afla in citatul respectiv, dar este o invitatie la a urma binele. Toate invataturile lui Hristos cuprind in ele binele.Sa nu rastalmacim. Nu intentionez sa contrazic- asa cum am spus, poate din ce am postat, cineva se va folosi. Sa urmam invatatura crestina.Interpretarea ta este corecta, dar citatul era foarte clar.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote