Citat:
În prealabil postat de nela_27
Sophia, eu nu ti-am dat nici un sfat ci te-am indemnat la rugaciune!!!!!!!!!!!! Iar eu nu am copii inca, suntem la inceput , asteptam sa se milostiveasca Dumnezeu de noi si sa ne faca acest dar!
Pentru cei care nu pot face copii - si pot fi si eu in situatia asta - sunt atatea solutii dar din pricina egoismului nostru nu le luam in seama (adoptie, chiar daca pare atat de dificil, ingrijirea copiilor sarmani, abandonati ...ia exemplu parintelui Tanase de la Valea Plopului care are in grija 328 de copii!!). Citeste Vietile Sfintilor si vei descoperi atatia care s-au sfintit in viata de familie! (si eu sunt la inceput, ma minunez de cati s-au sfintit in viata de familie)
|
Sa-ti ajute Dumnezeu si Maica Sa sa nu ramai fara copii. Nu doresc nimanui sa afle ce durere este asta.
Sa stii ca sunt multi care ar vrea sa adopte si nu pot (si eu m-am gandit la adoptie). Exista legi aspre, institutii care blocheaza, etc.
De multe ori Dumnezeu impiedica si adoptia. De ce? Nu stiu.
Nu cunosc situatia acelui preot si de ce tine dansul 328 de copii si nu-i da spre adoptie, cand sunt atatia doritori.
Am citit putin link-ul pe care mi lai dat si am si cartea. Nu scrie acolo despre viata lor intima, daca au postit si cat si cum. Unii au avut copii, de altii nu se stie, sau nu au avut. Lor le-a dat Dumnezeu destine speciale si taria de a le infrunta. Inteleg ca s-au sfintit prin martiriu, deci nu are legatura cu discutia noastra.
M-a socat puternic povestea cuplului Sf. Adrian si Natalia si n-am inteles cum s-a putut asa ceva. De ce? Au renutat unul la altul, la familie, la cununie si mi se pare ca aveau si un copil. Asa a vrut Dumnezeu? Si daca da, de ce?
Daca nu, cine i-a invatat sa faca asa ceva?