Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Spune-mi si mie un singur Sf.Parinte ce i-a primit cu lauri pe eretici si s-a rugat cu ei!Probabil ca se rasucesc in mormant cand vede cum le cautam noi in coarne si ne vindem credinta,credinta pe care ei au aparat-o cu sangele lor!Cred ca suntem cea mai ecumenista tara ortodoxa la ora actuala.Iata de ce nu-mi convine mie autocefalia Bisericii si as fi vrut sa apartinem de patriarhia rusa.
|
Poi intalnirile si rugaciunile comune cu eretici nu pentru noi nu sunt bune ci ???, ca noi oricum trebuie sa-i primim cu paine si cu sare ca asha este datina poporului din care te-ai ridicat si dumneata stimate Marius_Daniel... Vrei sa ne aperi de respectarea canonului... vrei? sa nu greshim la canon? asha cum scrie la canon si vrei sa ne aperi? poi dumneata respectzi canonul? chiar asha ia arata-ne despre ce canon e vorba si ce scrie acolo si ce intzelegi dumneata... ia sa vedem ce gresheala facem noi, sau aceia care o fac sau o vor face... ia sa vedem despre ce vorbeshti dumneata?!
chiar asha...ia spune care ne este paiul din ochi si nu-l vedem... hm?! sau tepomeneshti si o fi asha cum spui dumneata, ditamai barna sau stalpul :(...