Citat:
În prealabil postat de Rodica50
Ei, bine, de cele mai multe ori, erau cuvintele Sfintilor sau al adevaratilor traitori intru Hristos. Ti se pare putin? Sunt cuvintele noastre, gandurile noastre mai pretioase decat ale lor? Nu avem ce invata? Intentia mea a fost sa aduc in atentie teme existentiale ale crestinului autentic- si nu de la mine, calea care ar trebui urmata spre drumul Imparatiei. Chiar faptul ca ti-au trezit interes inseamna ceva- si iti multumesc. Eu zic ca nu au fost completari pentru ca nu se cade sa venim cu saracia noastra peste bogatia de ganduri si simtiri.numai cine se crede perfect poate sa spuna ca postarile respective au usuratate.Daca ai fi observat, era o invitatie la dezbaterea unor articole de pe Crestin Ortodox. Dar mai avem multe de invatat! Faptele, nu oala cu lapte!
|
Draga Rodica,carti avem si acasa si le putem citi in liniste si cu folos.Scopul unui forum este schimbul de idei,iar atunci cand oferi un citat,il oferi ca un exemplu la ideea pe care doreai sa o transmiti.Dar a incepe un topic cu un citat,fara o implicare personala,fara cuvintele tale,mi se pare, mie cel putin ,o idee nefericita!
Daca tu crezi ca multi s-au folosit de aceste topicuri fara continuare,cum crezi,dar ideea unui topic este de a fi dezbatut,iar nedezbaterea acelui topic reflecta dupa mine o lipsa de interes pentru tema propusa.