View Single Post
Vechi 07.06.2007, 14:56:28
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de odin
sobi, tu poti sa faci ca tine... e treaba ta. Poti sa fii sau nu de acord cu mine... Asta este pct. meu de vedere... Ce nu inteleg totusi este cum de nu te poti abtine de la remarci rautacioase... oricum, ai inteles gresit ce am zis... insa asta devine o obisnuinta la tine, asa ca pur si simplu o sa te ignor...
sobi o fi pluralul de la soba?:D ... vai de mine dar nu stiam ca esti chiar asha suparacios... ziceam ca doar expertzii au astfel de tactici cum ne propui dumneata, iar ailaltzi au tactica astalalta pe care am mai descris-o, se fac ca ploo si ca nu-s expertzi si ca n-au nici un interes si ca-s deja gata capiatzi si numa buni de ortodoxit... deci grija mare odine ca pun mana pe tine nishte sectantzi shmecheri si versatzi in diferite stratageme de tipul asta... se lasa convinshi de tine, se lasa trecutzi la ortodoxie si cand se trezesc acolo, ca ei stiau shpilul dinainte, ii face pe vre-o 25 din ashtia buni sa fie ca ei, dupa care fericitzi merg cu totzi la ei in staul felicitandu-se ce fapte grozave si deosebite de prozelitism au facut si mai sunt in stare sa faca...

nu te supara odine, ca doar mai si glumim... sa-tzi mai zic ??!!... :D
nu-tzi mai zic fiindca te-ai suparat ??? poate ca sunt rautacios cateodata... mai grav este cand o fac intentzionat... cum a fost cazul acesta... ??? sper sa ma iertzi sau macar sa treci cu vederea... :)
Reply With Quote