Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Draga Rodica,carti avem si acasa si le putem citi in liniste si cu folos.Scopul unui forum este schimbul de idei,iar atunci cand oferi un citat,il oferi ca un exemplu la ideea pe care doreai sa o transmiti.Dar a incepe un topic cu un citat,fara o implicare personala,fara cuvintele tale,mi se pare, mie cel putin ,o idee nefericita!
Daca tu crezi ca multi s-au folosit de aceste topicuri fara continuare,cum crezi,dar ideea unui topic este de a fi dezbatut,iar nedezbaterea acelui topic reflecta dupa mine o lipsa de interes pentru tema propusa.
|
Continua, Daniel, daca iti face placere! Chiar nu ma supara- doar ca este anticrestineste! Am deschis o serie de topicuri la "Intrebari utilizatori " pentru ca am avut un virus si nu am putut sa intru si sa postez pe forum. Nu este obligatoriu sa plac, sa placa ideile mele sau ceea ce gasesc eu bun pentru suflet. De unde stii tu ca una din postarile mele nu a intors un om la credinta? Esti foarte dificil la distanta, dar pentru cei din jurul tau, cum o fi? Daca nu-ti inspira respect numele meu, evita-ma- pentru binele tau si linistea amandurora.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Last edited by Rodica50; 05.12.2010 at 15:02:26.
|