View Single Post
Vechi 07.06.2007, 15:58:34
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Sylvie , un om rau, nu iubeste copii . Majoritatea copiilor, care ma cunosc , vin
sa-i iau in brate . Ii sarut pe obraz , ma joc putin cu ei si vorbesc cu ei. Cel mai mic client al meu are doi anisori , este un baietel . Ar sta acesta pe scaun , daca ar simti ca sunt un om rau sau nu as sti cum sa vorbesc sau sa ma comport cu el ?
Ia gandeste-te , am dreptate ?
Cei care au copilasi mici stiu, ca acestia au un simt foarte dezvoltat al perceperi acestui sentiment . Imediat cum simt ca omul nu iubeste copii sau are un suflet rau , incep sa planga .
Eu le castig incredera intai si apoi le ofer serviciile mele de stilist .
Rautati spunem cu toti , cu voia noastra sau fara voia noastra . Pur si simplu , aceste le spunem din rautate , de durere , de prea multa suferinta suferinta si uneori fara sa ne da seama de semnificatia cuvintelor rostite .
La romanii exista o zicala .
' Mai bine imi dadeai o palma , decat sa imi vorbesti asa ! '
Eu iert pe toti cei care m-au ranit , nu numai pe tine , si-l rog pe bunul Dumnezeu , ca nimeni sa nu mai treaca prin ceea ce trece familia mea .
Numai patind si patimand ceea ce patimim noi , numai asa ati putea intelege cu adevarat durerea si suferinta noastra .

Reply With Quote