Dincolo de sfaturi utile, de blandete si intelegere, cred eu ca e nevoie si de acea reciprocitate care sa nu dezamageasca in asteptari pe nimeni. Nimeni nu spune ca trebuie sa facem dovada de perfectiune in toate, dar TREBUIE sa-i respectam si pe cei care ne aproba si pe cei care sunt impotriva noastra.
La Ionut, pe langa acea durere expusa in toate threadurile, (sarac, urat si tigan), mai este si rautatea nedisimulata si nevoia de razbunare pe oricine nu este tocmai de acord cu ideile lui. NU accepta sfaturi, desi pare ca le cauta peste tot, si bate pasul pe loc cu o incapatanare inexplicabila si contradictorie, daca ar fi sa ne luam dupa zbuciumul care reiese din toate mesajele lui. Din pacate, suntem un grup virtual, si nu stiu la ce anume se asteapta el de la noi? Nu putem fi de acord cu orice, dar macar acele lucruri de bun simt care le spun mai multe persoane, poate ar trebui luate in calcul, daca ne dorim intr-adevar sa schimbam ceva in viata noastra.
Atat un serviciu bun, cat si un suflet aproape, poate fi aflat atunci cand, desi nu cunosti, pari dispus sa inveti. Cu incapatanare, rautate si indaradnicie, nimeni nu-si bate capul si imi imaginez ca e de doua ori mai greu sa-ti gasesti un echilibru in societate, nu fiindca nu te accepta ea pe tine, ci fiindca tu nu te adaptezi ei, din mers!
|