cu atata ura impotriva "ereticilor"ne numim CRESTINI?
O sa sariti in aer de suparare dar va spun din capul locului ca sunt ERECTIC sau CATOLIC asa cum ne numiti dumnevoastra crestinii-ortodoxi dar vad ca ati inceput sa instalati Jihadul crestinatatii impotriva crestinatatii.Incet dar sigur ati devenit fanataci ca islamistii care considera ca numai religia lor este extraordinar de buna.De ce nu va legati calupuri de dinamita in jurul corpului si plecati prin lume sa ne ucideti.Oare cand vetii deschideti ochii si veti vedea ca popii nostrii si popii vostri au schimbat cu voia cui tot ce ne-a lasat BUNUL ISUS si Apostoliii lui.Cand Isus s-a ridicat la ceruri la dreapta TATALUI SAU nu le-a spus apostoliilor"plecati si propovaduiti cuvintul meu,nu adugati nimic de la voi si dat oamenilor numai ce v-am dat eu".Cu ce putere s-au facut icoanele la domniile voastre si statuiile la noi cind stim foarte bine ca acest lucru este interzis de TATAL DUMNEZEIESC.Cati dintre voi stiu ca atunci cand ne inchinam la CINA CEA TAINA apostolii din pictura nu sunt apostoli si Isus nu este Isus ci sunt betivii din tavernele italiei.Stiu acum o sa ma puneti la zid si o sa ma mitraliati.Cititi Biblia nu ca pe o carte de aventura ,cititi-o cu mare atentie si luati fiecare cuvant din biblie si comparatil cu ce ne invata preotii.Nu va-ti spus niciodata intrebartea de ce existe numai 4 evanghelii canonizate de biserica?si celelalte nu.Au existat numai 4 apostoli?Daca tot va preocupe religia le-ati citit macar pe internet(ma refer la evangheliile apocrife)cititile si va veti da seama ca preotii nostri si ai vostri au descoperit lucruri care nu le convin.Cititi si nu ne mai face-ti eretici.Eretici sunt preotii care au despartit biserica si o tin despartita in continuare.Pentru mine pe acest pamant exista doar crestini,nu catolici si nici ortodoxi pentru ca botezul l-am primit in numele SFINTEI TREIMI,nu l-am primt in numele bisericii catolice.CRACIUN FERICIT .
|