View Single Post
Vechi 05.12.2010, 21:15:11
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Abia ce m-am intors din Romania, acolo pe strada m-a oprit o cucoana sa-mi arate o carticica si ma intreaba ce parere am eu de lumea asta?La care eu o intreb ce religie ai? ea cu tupeu imi zice ca e iahovista crestina. Wow zic daca e asa tine cartea pentru tine si am plecat. Voi ce ziceti ce trebuia sa-i mai zic?M-am abtinut ca eu pentru ortodoxie ma bat in sabii:)si nu am vrut sa fac scandal pe acolo ca doar eram in tara mea nu?
Dacă aș fi avut darul cuvântului aș fi făcut o înțelegere...ea îmi ține un discurs despre religia ei, apoi eu i-aș fi ținut un discurs despre ortodoxie. Păcat că nu-s convingătoare.

Eu am o colegă iahovistă ... m-am mai uitat pe broșurile ei și am mai întrebat-o diferite chestii doar din pură curiozitate și pentru cultura mea generală.

Apropo, am și eu acasă o carte cu citate biblice care argumentează cinstirea Mariei, icoanelor, Sfintei Tradiții și alte lucruri respinse de (neo)protestanți. Oare să i-o arăt și ei? Repet, eu NU-s convingătoare, așa că dacă comentează ceva, nu știu dacă aș reuși să-i răspund, chiar dacă am în minte argumente puternice. Și ar fi cam ciudat să mă bag în sufletul ei astfel, nu știu nici cât de ortodox ar fi.
Reply With Quote