View Single Post
Vechi 05.12.2010, 21:55:29
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Angry

Citat:
În prealabil postat de sparxx Vezi mesajul
va rog sa credeti ca m-am inregistrat doar pentru a-mi exprima indignarea.
din pacate vis a vis de posturile voastre, de la initiator pana la sustinatori.
este doar o reclama. la fel cum si "Versetele.." este doar o carte.
am fost si mai indignat cand am citit, tot aici, ca la un moment dat cuiva, nici nu are importanta cui, i-a trecut prin cap sa protesteze impotriva unei carti, indiferent ca este musulman sau crestin.

da, este o reclama incomoda. amuzanta chiar, daca mergeti mai departe si observati ca Maria s-ar putea sa nu de uite la Iosif, ci undeva mai sus.
da, este o reclama blasfemiatoare.
da, este cum vreti voi sa fie.
dar este doar o reclama. nu va schimba nimic. nu va converti, nu va perverti.

ea nu trebuie interzisa. poate fi ignorata sau urmarita. nu va jucati cu Liberul Arbitru. nu aveti puterea aceasta.

p.s. "Versetele satanice" este o carte interesanta. si ma bucur ca am putut sa o cumpar din Romania, tradusa in limba romana. Liberul Arbitru functioneaza.

p.p.s nu vi se pare amuzant/jignitor ca in posturile de pe acest forum pot sa-mi aleg o ICONITA pentru mesaj???
O carte avem libertatea sa o citim sau nu, dar ideea de reclama este ca vine si se baga repede pe gatul tau! Cand ti-e lumea mai draga la TV apar aceste clipuri- facute special pentru a-ti lasa o urma in minte (e esential, altfel- pentru ce ar mai fi facute?); si nu am auzit pana acum sa iti poti alege reclamele la care te uiti! Ei, uite ca tocmai liberatea de exprimare ne face sa zicem: e o reclama urata, blasfemiatoare si noua nu ne place! Ce vreti, prin prisma Liberului Arbitru sa tacem si sa inghitim ceva ce noua ni se pare o mizerie cand vine pe ecrane?
Reply With Quote