Subiect: Daruieste o ora!
View Single Post
Vechi 06.12.2010, 12:53:33
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Ideea este foarte bună. De multe ori am mici disponibilități (de bani, de lucruri, de timp) și nu știu unde să le folosesc.
Ca soluție provizorie de hosting, vă pot oferi subdomeniu pe unul din siturile mele unde am rezervă nefolosită: www.catehism.ro/subdomeniucunumeledorit, unde am cam 30 de mega nefolosit (arhisuficient, dacă nu doriți animație, muzică etc) sau www.doctordragomir.ro/subdomeniudorit, unde am cam tot asa. Faceți un mic sit și vi-l încarc imediat.

Domeniul meu catehism.ro este parcat și găzduit gratuit la ROMARG, doar că trebuie să vă cumpărați domeniu de la ei. Găzduirea nu costă bani, în limita a 100 de mega și un anumit plafon (generos) de trafic. Sunt foarte serioși, niciodată pagina nu a fost jos. În schimb, nu puteți pune baze de date (adică nu puteți face un forum, de exemplu). Eu paginile mi le-am făcut singur, deși meseria mea e cu totul alta. Nu e mare filozofie să faci o pagină normală. HTML și CSS sunt arhisuficiente și economisesc enorm spațiul necesar.

Tot găzduit moca e și blogul meu religios http://sfantacruce.ro/myblog/mihneadragomir/ , mi-a luat fix 30 de minute să-l construiesc.

Dacă aveți în vedere o inițiativă concretă, de exemplu după Crăciun, când copiii sunt cam uitați, sunt disponibil.
Prin Directia de Protectia Copilului puteti afla adresa unui centru de plasament si in cadrul actiunilor de voluntariat puteti sa oferiti cele de care dispuneti- haine, alimente, dulciuri, jucarii. Nu este greu si copiii se bucura cand sunt vizitati.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote