Ideea este foarte bună. De multe ori am mici disponibilități (de bani, de lucruri, de timp) și nu știu unde să le folosesc.
Ca soluție provizorie de hosting, vă pot oferi subdomeniu pe unul din siturile mele unde am rezervă nefolosită:
www.catehism.ro/subdomeniucunumeledorit, unde am cam 30 de mega nefolosit (arhisuficient, dacă nu doriți animație, muzică etc) sau
www.doctordragomir.ro/subdomeniudorit, unde am cam tot asa. Faceți un mic sit și vi-l încarc imediat.
Domeniul meu catehism.ro este parcat și găzduit gratuit la ROMARG, doar că trebuie să vă cumpărați domeniu de la ei. Găzduirea nu costă bani, în limita a 100 de mega și un anumit plafon (generos) de trafic. Sunt foarte serioși, niciodată pagina nu a fost jos. În schimb, nu puteți pune baze de date (adică nu puteți face un forum, de exemplu). Eu paginile mi le-am făcut singur, deși meseria mea e cu totul alta. Nu e mare filozofie să faci o pagină normală. HTML și CSS sunt arhisuficiente și economisesc enorm spațiul necesar.
Tot găzduit moca e și blogul meu religios
http://sfantacruce.ro/myblog/mihneadragomir/ , mi-a luat fix 30 de minute să-l construiesc.
Dacă aveți în vedere o inițiativă concretă, de exemplu după Crăciun, când copiii sunt cam uitați, sunt disponibil.