Citat:
Īn prealabil postat de Daniel777
Mai mult decat de cateheza,avem nevoie de traire ,de modele.Cateheza ne-o cam facem singuri,sunt sumedenie de carti ,plus internetul,insa modele de vietuire crestina nu prea avem.
|
Este adevarat Daniele ca sunt sumedenie de carti si exista internetul, dar in acest secol al vitezei si in aceste timpuri ale saraciei atat spirituale cat si materiale, eu una ma simt depasita uneori, caci de abia am timp sa mai fac una alta pentru suflet, cat despre carti ortodoxe, daca ai sti cu ce jind ma uit uneori in vitrinele magazinelor...
Modele de vietuire crestina avem - si citeam undeva, ca pe langa un preot care cade si se face mare tam tam, mai sunt alti zece pe care nu-i stie nimeni, tocmai pentru ca sunt modele de smerenie!!!!! Din punctul meu de vedere, iata un subiect extraordinar pentru un thread, pe care l-ai putea deschide chiar tu Daniele!
Citat:
Īn prealabil postat de Daniel777
Mai intai de toate trebuie sa facem ordine in noi,si apoi in celalalt.
|
Iara-si foarte adevarat! Dar pe langa asta, din experienta mea am invatat, ca atunci cand ceva te supara la celalalt, de fapt tu insusi ai problema respectiva, poate doar mai discreta si de aceia te enerveaza. Deci atunci cand sfatuiesti pe altul, de fapt este un raspuns pentru tine!!!!!
Iti multumesc ca mi-ai reamintit acest lucru. A fost bine primit de destinatar si sa fie bineprimit si de expeditor!