View Single Post
Vechi 06.12.2010, 13:55:39
Crestin_Simona
Guest

Thumbs up

Si pentru ca astazi se praznuieste Sfantul Ierarh Nicolae, mi-am facut o scurta analiza a acestor zile, si am realizat ca pe langa cele rele sau mai strans si cele bune!

La ,,revolta'' mea:

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Dar eu ca si simplu mirean asi dori din tot sufletul ca atunci cand intru intr-o Biserica, sa ma rup total de lumea de afara. Chiar daca 2 minute stau, chiar daca nu sunt de treaba, chiar daca sunt grabita sau prost dispusa sau mai stiu eu cum, nu conteaza. Eu una vreau ca acele minute sa le stau cu Dumnezeu!
Am primit un prea frumos raspuns si buna invatatura:

Citat:
În prealabil postat de Negroponte Vezi mesajul
Povestea parintele Porfirie,care slujea la o biserica din Atena,ca era mult zgomot care-l deranja.S-a dus la cel care daduse muzica foarte tare si l-a rugat sa o dea mai incet.Acela a refuzat motivand ca trebuie sa-si vanda CD-urile cu muzica si fiecare cu treaba lui.Atunci parintele s-a smerit zicandu-si,ca trebuie sa se adancesca in rugaciune ceea ce a si facut.Sa incercam si noi cu exemplul personal si cu rugaciunea si pentru noi si pentru ei.Doamne ajuta!
Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
CE TREBUIE SĂ ȘTIM DESPRE CONDUITA MORALĂ A CREȘTINULUI
11.11.2008 15:22 - Episcopul Petru de Hâncu
Cum trebuie să se comporte enoriașii care îndeplinesc ascultări în biserică

Dacă v-ați confruntat cu momente neplăcute la parohie trebuie să urmați acest sfat: ați venit la Dumnezeu deci Lui ați adus inima voastră, iar ispitele le învingeți prin rugăciune și dragoste.
Am reluat o mai veche legatura cu un user (care mie imi este foarte drag de altfel) cu care am avut la un moment dat niste divergente si chiar am avut rautatea in inima mea de a-l banui oarecum de rea credinta - desi bine spunea ca noi suntem de fapt de aceasi parte a baricadei - doar pentru ca eu ma credeam tare buna si m-a contrazis (si explicat in acelasi timp)!
Inca o data, iertare frate!!!!

Am avut un sprijin extrordinar din partea mai multor useri cu care am mai discutat, dar am avut surpriza si marea bucurie de a mai cunoaste si noi persoane deosebite!
Iti multumesc Cristiboss in mod deosebit pentru sustinerea ta!

Intr-adevar esti CRISTI THE BOSS in nevointa ta de-a lungul anilor pe acest forum!!!

Si cate si mai cate...!
Sa ne ajute Dumnezeu sa mergem inainte, sa ne ridicam atunci cand cadem, sa fim,,urechiati'' si cand gresim sa primim orice vorba chiar mai grea fara de suparare si sa iubim Ortodoxia pana la sfarsit!
Doamne ajuta!
Reply With Quote