Subiect: Nu mai are sens
View Single Post
Vechi 07.12.2010, 11:05:15
addavv addavv is offline
Member

Data înregistrării: 05.12.2010
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Unhappy

Sunt ortodoxa (nu atee, precum initiatorul acestui subiect), insa sunt de acord cu el cand spune ca forumul aduce tulburare.

Tulburarea aceasta (pentru mine, cel putin) nu e datorita orgoliului ranit (n-am avut timp sa intru in vreun conflict serios cu alt utilizator, m-am inregistrat doar de 2-3 zile pe forum), ci pentru ca se face o avalansa de idei si concepte diferite care te pot deturna de la calea corecta fara sa-ti dai seama.

Am vazut tare, tare multe sfaturi gresite pe aici.
E pacat, dragii mei, nu constientizati ce putere au cuvintele scrise!

Am mai scris asta la un subiect la care am raspuns ...
V-ati gandit vreodata ca ceea ce scriem pe forum ramane aici pentru ani de zile, cuvintele noastre putand fi citite de zeci, sute, poate mii de oameni si noi nu putem controla asta?
Daca, ipotetic vorbind, am gresit cumva in gandire in cele postate pe forum si ne dam seama de asta peste un timp (un an, doi, trei ....), putem noi oare sa-i mai gasim pe toti cei ce au citit sfaturile noastre gresite si sa-i indreptam?
Nu putem.
Si raul facut de noi se poate perpetua fara ca noi sa mai putem controla acest lucru.

Internetul e o arma puternica in mainile noastre, nu ne dam seama ca vorbele noastre pot si chiar fac "inconjurul Pamantului".

Cred ca raspunsurile corecte la intrebarile care ne framanta se afla numai in biserica, la preotul duhovnic, la parintii imbunatatiti, in cartile tiparite cu binecuvantarea ierarhului, in Vietile sfintilor ...

Altfel ar fi fost ca acest forum sa aiba moderatori care sa fie preoti si a caror misiune sa fie aceea de a lamuri nedumeririle noastre.

Ma iertati, nu vreau sa va supar ...

Last edited by addavv; 07.12.2010 at 11:08:23.
Reply With Quote