Insa!
sa nu uitam totusi si fac apel si subliniez ca asa eretic cum este Andrei este o victima a vrajmasului si eu personal ma rog cu caldura pentru el si cu durere sincera si curata! Dumnezeu imi este martor si asa sa-mi ajute daca mint! As fi primul care l-as pupa si i-as cadea la picioare si l-as imbratisa si l-as oblodi daca s-ar intoarce! Nu-l ajutati deloc dandu-i curaj si sprijinindu-l! Andrei nu te duce in colo, nu mai inainta ca este prapastia, nu-i asculta pe oamenii astia ca ei sunt adormiti saracii! Asculta-ma si trezeste-te degraba! este INTUNERICUL si demoni rai in acea directie!Sunt cumpliti! AH DURERE!!! Intoarce-te degraba! te implor, asculta-mi sfatul.. Alegeti orice alt pacat, ca ne mantuieste Hristos, dar nu hula! NU!NU ! NU!! Nu impotriva lui Hristos! Nu te va mai putea ajuta!! Vino la SMERENIE, vino la caldura la soba ortodoxa la care s-au incalzit si s-au mangaiat si sa-u mantuit Sfintii!! Asculta suflete cuvintele mele.. Te implor Anrei, iti cad la picioare ,iti pun sufletul meu chezas, ca acolo e moartea si disperarea si nu exista cuvinte sa spuna ce este in acea directie! Nu mai privi in SPAIMA!! Intoarce privirea la Hristos si inmoaie-te! Nu mai e vreme Andrei! Asculta-ma Andrei!Nu mai asculta ademenirile vrajmasului, opreste-te,mai mult nu mai pot merge cu tine, eu de aici ma intorc si esti pe cont propiu! Nu fa asta! Nu vezi inslaciunea? Nu asa trebuie sa fie! Nu pe aici e calea Andrei! Cum ai ajuns suflete tocmai aici? Nu mai pot sta, nu te mai pot insoti si in curand nu ma vei mai auzi! Nu-l mai ASCULTA!! Andrei!mine! Andrei! NU SUNT DUSMANUL TAU!!! Andrei eu am vazut MOARTEA!!
Eu stiu ce e acolo! Intoarce-te! Nu vei mai putea foarte, foarte curand! OF! Dumnezeule Mare! fa ceva! te implor Doamne fa ceva, scapa acest suflet ca nu mai pot!Nu mai pot! Andrei! e bezna ce vezi tu, aia nu e lumina! e falsa! crede-ma! nu-ti sunt eu dusmanul! eu te iubesc si iti vreau binele!