:D:D:D
Veilur este singurul care citeste cu atentie mesajele, restul rd, si iosif le frunzaresc.
Mai Iosife aveam mai multe pretentii de la tine, vorba aia esti scriitor si citesti un cuvint din paishpe
RD, tu nu intelegi ca ai venit aici la minastire pentru ajutor, AICI nimeni nu te jigneste, nu te injura, toate astea le-ai inventat tu, uite-te putin in jur si spune-mi ce vezi....o gramada de oameni amariti care au venit sa-si clateasca sufletul si sa si-l albeasca in rugaciune si post. Chiorii, orbii, sifiliticii, ciungii, oligofrenii, demonizatii, nevropatii, psihopatii, istericii, batausii, betivii, desfrinatii, lesbiencele, homosexualii, toti cei cu pacate multe, printre care si eu, adica cei cu probleme de sanatate trupeasca, sufleteasca si psihica vin aici sa se trateze si nu-i jigneste nimeni, toti sunt niste suflete doritoare de iertare si mintuire, de ce crezi tu ca cineva i-ar jigni sau ca ne-am jigni si injura unii pe altii?
De ce am face-o cind toti suntem insetati de iubirea lui Dumnezeu si acesta este motivul pentru care suntem aici?....insa nu invatam pe Duhovnici ce au ei de facut ci stam cuminti la rind si asteptam in tacere...
|