View Single Post
Vechi 08.06.2007, 04:56:38
Silviu Silviu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2007
Implicit

"Nu vã înjugaþi la jug strãin cu cei necredincioºi, cãci ce însoþire are dreptatea cu fãrãdelegea, sau ce împãrtãºire are lumina cu întunericul ºi ce învoire este între Hristos ºi Veliar, sau ce parte are un credincios cu un necredincios?" (II Corinteni 6: 14,15).

Eu zic sa mai meditati la ce a spus Sfantul Apostol Pavel.
Mai bine mor decat sa fiu atras spre erezie.

Si lasati teoriile cum ca vai-vai,democratia ar fi mai buna decat comunsimul sau invers,ca nu asta ne preocupa.Nici una nu e mai buna ca cealalta de fapt daca oamenii sunt oricum rataciti de Dumnezeu.Am citit si eu declaratia Parintelui cum a patimit in inchisoare.Dar asta nu are nici o scuza in aceasta cum ca eu sunt indreptatit ca om de religie crestin ortodoxa,sa ma rog impreuna cu ereticii;pentru ca nu am doua religii,nu am doua Biserici,ci UNA.Si inteleg ca as putea fi pacalit,mintit,atras spre ceva rau de catre ei,influentat in mod negativ,in nici un caz pozitiv,pentru ca tot ce este pozitiv e deja in ortodoxie nu am nevoie de invataturile si teoriile ereticilor,decat pentru a le sti ca sa le combat,daca Dumnezeu imi da puterea si lumina asta bineinteles.Sunt de acord cu Cozia cand zice de satanismul celor 300 de milioane.Pai da,normal,daca ei si-au vandut sufletul satanei renuntand la a-i cinsti pe Sfinti,pe Maica Domnului.Noi nu trebuie sa facem la fel.Si sunt destui care s-au convertit la baptisti,samd,nu trebuie sa enumar toate sectele alea se stiu ei.Si asa suntem vai de capu nostru,cu toate pacatele pe care le facem in tot ceasul.Nu mai avem nevoie si de eretisme,pentru ca atunci chiar ne-am coborat sufletul in iad si nu mai avem speranta.Va intreb pe voi,cei de pe forum,ce speranta mai ai atunci cand ai renuntat la Dumnezeu,ce speranta mai ai in a te mantui?Sa va dau eu un raspuns?Zero+zero+...zero.

Scrie in Sfanta Scriptura ca vor veni profeti mincinosi impreuna cu duhul lui Antihrist,"Care e deja in lume".Si minte lumea.Adica pe voi ereticilor.Va las sa meditati acum la ceea ce s-a scris in Biblie,daca mai aveti curiozitatea sa o mai cititi.

Dumnezeu sa aiba mila de sufletele noastre.May God have mercy on our souls.
Reply With Quote