View Single Post
Vechi 08.06.2007, 05:40:08
Silviu Silviu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Citat:
În prealabil postat de Silviu
Si io m-am confruntat acu vreo cativa ani cu asa ceva si nu-mi explicam cum pot io sa gandesc asa ceva si acum mi se face frica.Da,e clar.Cand devii destul de vulnerabil in fata satanei,esti pierdut,atunci te "torpileaza" cu astea doar sa te mai slabeasca si sa te faca sa disperi si sa faci vreo prostie.Daca se mai intampla asa ceva,vorbeste si cu duhovnicul tau si afla ce rugaciune e cea mai potrivita si nu iti face probleme ca astea nu-s ganduri din inauntrul tau,tot de la diavolul sunt.
CE crezi tu ca poate face SAtana frate?
Puterea nu este la el si este la Dumnezeu
Dracii se inspaimanta cand aud numele Lui Iisus ii apuca groaza sar ca arsi
Si mai ales cand aud de rugaciunea inimii ...
Ei nu pot face nimic de capul lor ..dar daca noi ii hranim cu pacate din furnica se face leu
Imi placea expresia unui parinte furnico -leul a murit de foame..pentru ca nu la hranit:)
Asa ca stai pe pace Dumnezeu este puterea cu ajutorul Lui esti pazit de toti dracii chiar si de Lucifer
Dar nici nu trebuie subestimat pentru ca e vrasmasul omenirii,uratorul de oameni.Nici eu nu mor de frica din cauza lui,dar cine l-a ispitit pe Mantuitorul?

Si tu Dansan,nu te mai crede atat de "matur".Se vede oricum ca nu esti indeajuns de matur sa intelegi ca batjocura e un pacat grav.In gheena vor sta batjocoritorii,dupa cum a spus un sfant,cred ca Pavel.

Si da,problema Laurentiu,era ca si eu il cam "hranisem".De aceea aveam o "stare" atat de proasta.
Reply With Quote